Why is it impossible to bake Chocolate-balls here?

Today I gave it a second try to bake Chocolate-balls here in Australia. But they just don't taste like they do at home!

I don't know if it's the oatmeals that are strange, or if it's the sugar... But I have a slight idea that the oatmeal is too hard. It's really annoying! First time I baked them I wanted to show my housemates at the time how tasty they were, but they didn't get to taste the real stuff! And today I baked it 'cause I'm gonna have two Spanish over for a BBQ, and wanted them to have some Swedish Chocolate-balls. But same shit happened this time: Strange balls!

They don't really taste bad, but they're just not the way they should be.

Hmpf!!




Kommentarer
Postat av: Mimmi

Silla min lilla prilla! Ja hittade din blogg=D Och jag saknar dig som fan när jag läser den! Nu sitter ja här i alingsås, lyssnar på Manu Chao och tycker synd om mig själv för att jag inte är ute på äventyr som du:) Du verkar ha de riktigt kul i alla fall (förutom det sviniga jobbet) Kan vi inte skypa någon dag snart? ja har fortfarande inte fattat tidsskillnaden, men vi kan väl bestämma någon tid?=) (Du får säga på svensk tid) pusspuss

2011-02-21 @ 12:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0